Tarife persoane fizice

 

Toate tarife se aplica si sunt negociabile in functie de buget, de substantele folosite, de gradul de infestare constatat, de recomandarile noastre si de toate cerintele beneficiarului. Pentru orice informatie nu ezitati sa ne contactati. Suntem încrezatori ca putem sa colaboram exact în conditiile pe care le doriti. 

           

          Tarife persoane juridice

Sustinem afacerile indiferent de dimensiunea si suprafata acestora.
Am gandit pachete personalizate si adaptate la cerintele dumneavoastra.
Oferta noastra se aplica si este negocialila in functie de substante folosite, de gradul de infestare, de cerintele beneficiarului si de recomandarile noastre.

Conform legislatiei in vigoare, prestarea serviciilor de dezinsectie si deratizare este OBLIGATORIE pentru toti agentii economic, iar frecventa lucrarilor este reglementata de ANRSC prin Ordinul 82/2015 (articolele 105 si 106 ) astfel:

1. Pentru operatorii cu profil alimentar si unitatilor sanitare, dezinsectia se executa lunar si ori de cate ori este nevoie, iar deratizarea se executa trimestrial si ori de cate ori este nevoie pentru stringerea unui focar.
2. Pentru operatorii economici cu profil nealimentar, institutiile publice si spatiile comune inchise ale cladirilor, dezinsectia se executa trimestrial si ori de cate ori este nevoie, iar deratizarea se executa cel putin o data pe semestru si ori de cate ori este nevoie.

Firmele care nu efectueaza operatiuni de dezinsectie, dezinfectie si deratizarerisca amenzi intre 3000 lei si 8000 lei, prevazute in HG nr. 857/2011 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor la normele in domeniul sanatatii.

Address:

str Liverzii nr57 Alba Iulia

Email:

bumpestmouse@yahoo.com

Open Hours:

Mon-Sat: 7am - 7pm